Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mocca Kop
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:Mocca-chokolade-creme:
1/2 dl letmælk
15 kaffebønner (Arabica)
------
150 g god flødechokolade
------
3 dl piskefløde



2 dl piskefløde,
5 knuste kaffebønner (Arabica)



Kokos-grissini:

300 g hvedemel
150 g smør (stuetemperatur)
100 g flormelis
1 æg
------
ca. 100 g kokosmel

Fremgangsmåde:1. Mælk og 15 kaffebønner koges op og tages af varmen.
2. Flødechokoladen hakkes fint og smeltes i den varme mælk.
3. Når chokoladen er helt smeltet, passeres den gennem en sigte og bønnerne kasseres.
4. Piskefløde piskes til let skum.
5. Vend chokolade og flødeskum sammen.
6. Fordel den i de otte espressokopper.
7. Stilles i køleskab minimum to timer, men gerne til næste dag.
8. De kolde desserter pyntes med flødeskum.
9. Drys til sidst lidt knuste kaffebønner over.

Kokos-grissini:
1. Alle ingredienserne undtaget kokosmel æltes sammen med hænderne til en ens­artet dej.
2. Dejen stilles i køleskab i en halv time.
3. Den kolde mørdej rulles ud i meget tynde "pølser", cirka 10 cm lange og cirka 1/2 cm tykke.
4. Rul pølserne i kokosmel.
5. Grissinierne bages på bagepapir ved 175 grader, til de er sprøde og gyldne, cirka 15 minutter.