Print denne opskrift
Opskriftnavn:Butterdejstærte med spinat og feta
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:5 plader butterdej
------
1 finthakket løg
1 fed, finthakket hvidløg
2 spsk. olie
------
250 g frossen helbladet spinat
Peber
------
1 æg
1 bæger fetaost
Lidt æg til pensling
Fremgangsmåde:1. Beklæde en tærteform med 3 plader butterdej.
2. Prik dejen med en gaffel.
3. Forbag dejen ca. 10 min. ved 200 grader.
4. Svits løg og hvidløg i olien.
5. Tilsæt spinaten og smag til med peber.

NB! ikke salt feta er ret salt!

6. Rør ægget i når gryden er taget af blusset.
7. Læg fyldet på tærtebunden og smulder fetaosten over.
8. Rul de to plader butterdej let ud og beklæd tærten med den.
9. Lav et lille hul til dampen midt i tærten.
10. Pensl overfladen med lidt sammenpisket æg.
11. Bag tærten til den er gyldenbrun.