Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mørbrad i butterdej
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:1 svinemørbrad
20 g smør
------
300 g hakket flæskekød
1 spk. mel
1 æg
1 spsk. hakket løg
Lidt revet muskat
Salt og  peber
------
125 g champignon.
------
4 plader butterdej
Lidt æg til pensling
Fremgangsmåde:1. Mørbraden skæres fri for senen og brunes i lidt fedtstof.
2. Rør hakket kød, mel, æg og krydderier sammen til en fars.
3. Rens og hak champignonerne.
4. Rul 3 plader butterdej sammen til en plade.
5. Læg fars, champignon og mørbraden herpå.
6. Rul butterdejen til en pølse om fyldet.
7. Pynt med lidt strimler af butterdej og pensl med æg.
8. Bag butterdejen i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader.

Server med pillekartofler, bønner og evt. champignonsovs.