Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lagkage med italiensk inspiration
Billede:
Ingredienser:4 hele æg
75 g sukker
1½ dl mel
------
125 g mascarpone
1 æggeblomme evt. past.
50 g sukker
------
2 dl piskefløde
------
100 g frosne bær
------
100 g makroner
------
100 g flormelis
Saft fra frugten

Fremgangsmåde:1. Æggene piskes hvide og luftige med sukkeret.
2. Hvedemelet sigtes i og vendes forsigtigt i æggemassen.
3. Dejen hældes i en smurt springform og bages i ovnen ved 170 grader i ca. 30 minutter.
4. Æggeblommen piskes hvidt med sukker.
5. Mascarponen tilsættes, og det piskes til en tyk creme.
6. Fløden piskes til skum og vendes i.
7. De frosne optøede bær tilsættes.
8. Kagen deles i to og cremen lægges imellem bundene sammen med makronerne.
8. Flormelisen røres med frugtsaft.
10. Den lyserøde glasur smøres på toppen af lagkagen.

Serveres med spumante og lys i kagen.