Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllinge pie
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 plader butterdej
------
250 g kogt kylling i tern
------
1 finthakket løg
15 g smør
------
250 g rensede, skivede champignon
------
2½ spsk mel
1 dl kyllingesuppe
2 dl fløde 13 %
1 tsk. tørret esdragon
Salt
Peber
------
Lidt æg til pensling
Fremgangsmåde:1. Læg butterdejen til optøning.
2. Svits løget i smørret.
3. Tilsæt champignon og svits dem.
4. Drys mel i gryden og rør rundt.
5. Tilsæt suppen lidt af gangen.
6. Rør fløden i og smag til med krydderierne.
7. Læg kyllingekødet i et tærtefad og hæld sovsen over.
8. Rul de to plader butterdej let ud og beklæd tærten med den.
9. Lav et lille hul til dampen midt i tærten.
10. Pensl overfladen med lidt sammenpisket æg.
11. Bag tærten til den er gyldenbrun.