Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kartoffelsnacks med kokosdressing
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
600 g kartofler
------
1 finthakket løg
3 små røde chili i skiver
1½ tsk karry
1½ tsk. spidskommen, stødt
2 tsk salt
2 spsk korianderblade, hakket
2 æg
3 dl mel
------
½ dl olie
Kokosdressing:
½ ds. kokosmælk
2 hakkede røde chili
2 spsk korianderblade
2 spsk mynte
1 tsk salt
½ tsk sukker
Fremgangsmåde:
1. Skræl kartoflerne og kog dem i 2 dl vand.
2. Hæld vandet fra.
3. Pisk kartoflerne med en håndmikser.
4. Tilsæt resten og pisk det sammen.
5. Del mosen i 36 stykker som rulles ud på bordet.
6. Steg pandekagerne i olien til de er gyldne.
Rør alt til dressingen sammen og server den kold til de varme kartoffelsnacks.