Print denne opskrift
Opskriftnavn:Skinkesnegle
Personer / antal:20 stk.
Billede:
Ingredienser:50 g gær
2½ dl mælk
------
50 g smør
1 tsk. salt
------
ca. 375 g mel

Fyld:
100 g flødeost
1 bdt. klippet purløg
200 g skinke i tern
Peber
Fremgangsmåde:1. Rør gæren ud i lunken mælk.
2. Tilsæt smør og salt.
3. Ælt mel i til dejen er glat og smidig.
4. Rul dejen ud til en firkant på bordet.
5. Smør fyldet ud på dejen.
6. Rul dejen sammen til en pølse.
7. Skær pølsen i 20 skiver.
8. Læg dem på en plade med bagepapir.
9. Pensl med sammenpisket æg.
10.Sæt skinkesneglene i kold ovn og bag dem ca.30 min. ved 200 grader.