Print denne opskrift
Opskriftnavn:Grønsagsragout
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:12 skalotteløg
------
2 spsk. olie
1 spsk. rørsukker
------
3 fed knust hvidløg
1 spsk. fennikelfrø
------
3 gulerødder i skrå stykker
3 pastinakker i stave
2 porrer i 4 cm brede ringe
3 strimlede soltørrede tomater
------
2 spsk. mel
------
½ l grønsagsbouillon
2 laurbærblade
------
1 ds. bønner i tomat
3 kviste timian
------
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Svits løgene i olien.
2. Tilsæt sukker og lad det koge svagt 3 min.
3. Tilsæt fennikelfrø og hvidløg og lad det koge 1 min.
4. Tilsæt gulerødder, pastinakker, porrer og tomater.
5. Drys melet på og rør rundt.
6. Tilsæt bouillon og laurbærblade.
7. Lad retten koge 15 min.
8. Tilsæt bønner og timian og sæt retten i ovnen 20 min. ved 200 grader.

Smag til med salt og peber og server med et godt brød.