Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pandekager med rejefyld
Personer / antal:8 stk.
Billede:
Ingredienser:2 dl mel
3 dl mælk
2 æg
1/4 tsk. salt
------
25 g margarine

Fyld:
1 hakket løg
2 spsk. smør
3 spsk. mel
2 dl mælk
2 dl fløde
400 g rejer
½ tsk. esdragon
1 tsk salt
Peber
------
50 g revet ost

Fremgangsmåde:1. Bland mel, salt, æg og halvdelen af mælken i en skål.
2. Pisk godt sammen og tilsæt resten af mælken.
3. Smelt fedtstoffet på panden og hæld det i pandekagedejen.
4. Varm panden godt op og hæld ca. 1 dl dej på panden. Drej panden, så dejen flyder ud.
5. Bag pandekagerne.

Fyld:

1. Svits løget i smørret.
2. Tilsæt melet og rør rundt.
3. Tilsæt mælk og fløde lidt af gangen.
3. Lad det hele koge i 5 minutter.
4. Vend rejerne i og smag til med krydderierne.

Fyld pandekagerne:

1. Læg lidt fyld i hver pandekage og rul dem sammen.
2. Læg pandekagerne ved siden af hinanden i et ildfast fad.
3. Drys revet ost over pandekagerne.
4. Sæt pandekagerne i en 200 grader varm ovn til osten er gylden.