Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllinge/aspargestærte
Personer / antal:1 stk.
Billede:
Ingredienser:Dej:
125 g mel
65 g margarine
½ tsk. salt
1 æggeblomme
3 spk. vand

Fyld:
150 g kogt kylling
1 ds. afdryppede aspargessnitter
------
3 dl creme fraiche
3 æg
1 tsk. salt
Peber
------
50 g revet ost
Fremgangsmåde:1. Smulder fedtstoffet i melet (det skal ligne revet ost).
2. Tilsæt resten og ælt det hele sammen.
3. Fordel dejen i et smurt tærtefad og prik dejen med en gaffel.
4. Forbag tærtebunden ca. 15 min. ved 200 grader.
------
5. Læg kylling og asparges på den forbagte tærtebund.
7. Bland resten sammen.
8. Hæld blandingen over fyldet og drys med osten.
9. Bag tærten færdig ved 200 grader ca. 20 min.