Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svinekam med citron
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:800 kg svinekam uden ben og svær
1 citron
Salt og peber

Citronmarinade:
1 fed knust hvidløg
2 tsk. honning
Saften af 1 citron
1 tsk. olie
Fremgangsmåde:1. Skær citronen i tynde skiver.
2. Læg citronskiverne i bradepanden eller i et ildfast fad.
3. Læg svinekammen ovenpå.
4. Pensl med marinaden på alle sider, hæld evt. rest i fadet.
5. Øs lidt af væden fra fadet over stegen efter 30 min.
5. Sæt den i kold ovn ved 180 grader ca. 1½ time.
6. Hvis du bruger stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65 grader.

Kødet bliver meget lækkert stegt i kuglegrill ved indirekte varme.

Server med en bulgursalat eller kold kartoffelsalat.