Print denne opskrift
Opskriftnavn:Saltimbocca-frikadeller
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g hakket svinekød
2 skiver røget skinke
3 spsk revet ost
4 blade frisk salvie
Salt og peber
2 spsk mel
------
3 spsk. olie

Sauce:
1½ dl bouillon
¾ dl fløde 13%
Saucejævner med kulør
4 spsk purløg







Fremgangsmåde:1. Del kødet i fire portioner.
2. Læg kødet på et stykke film eller stanniol.
3. Bred det ud til en firkant på 12 x 12 cm.
4. Læg en skive skinke, lidt reven ost og salvie på hver firkant.
5. Pak fyldet ind i kødet til aflange frikadeller.
6. Vend dem i mel.
7. Brun dem i olien.
8. Tag kødet af panden og fjern olien.
9. Hæld bouillon på panden.
10. Læg kødpakkerne tilbage på panden, og lad dem koge svagt 5 minutter under låg.
11. Tilsæt fløde og jævn saucen.
12. Smag den til med salt og peber.
13. Tilsæt fintklippet purløg.

Server retten med en pasta og en salat.