Print denne opskrift
Opskriftnavn:Farstærte
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Dej:
200 g mel
100 g smør
1 spsk. vand
½ tsk. salt

Fyld:
500 g hakket svinekød
2 hakkede løg
1 porrer i ringe
2 spsk. olie
------
2 cm finthakket frisk ingefær
1 spsk. kinesisk soya
2 spsk. tomatpuré
1 spsk. mel
2 dl vand
1 tsk. salt
Peber
Fremgangsmåde:1. Smulder fedtstoffet i melet (det skal ligne revet ost).
2. Tilsæt vand og ælt det hele sammen.
3. Fordel 2/3 af dejen i et smurt tærtefad og prik dejen med en gaffel.
4. Forbag tærtebunden ca. 10 min. ved 225 grader.
------
5. Svits løg, porreringene og kødet i olien.
6. Tilsæt resten og lad det koge 10 min.
7. Læg kødfyldet på den forbagte tærtebund.
8. Lav strimler af resten af dejen, læg dem som et fletværk over fyldet.
9. Bag tærten færdig ved 225 grader ca. 15 min.

Server tærten med grøn salat.