Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Laks med Fennikelsalat
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
400 g laksefiletter uden skind og ben
Hakkede friske krydderurter
Salt og peber
Fennikelsalat:
2 fennikel
------
½ dl olie
Saften af 1 lime
------
1/2 bdt. hakket dild
------
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Skyl og tør fisken.
2. Hak de friske krydderurter.
3. Vend fisken i krydderurterne.
4. Drys med salt og peber.
5. Læg dem i et ildfast fad.
6. Steg fisken i en 200 grader varm ovn i cirka 30 min.
Fennikelsalat:
1. Skær fennikel i kvarte på langs og fjern stokken.
2. Snit fennikel i meget tynde strimler.
3. Pisk marinaden sammen.
4. Vend hakket dild i.
5. Bland det hele og smag til med salt og peber.
Server med løse ris.