Print denne opskrift
Opskriftnavn:Bulgursalat med ristede pistacenødder
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:3 dl bulgur
5 dl vand med hønsebouillonterning
------
150 g lyse rosiner
1 dl hakket, bredbladet persille
1 dl hakket rødløg
2 fed knust hvidløg
------
1 dl olivenolie
3 spsk. citronsaft
Salt og peber

Pynt:
100 g Pistacenødder
2 spsk. kinesisk soya
2 tsk. honning
Fremgangsmåde:1. Skyl bulguren i vand.
2. Tilsæt bouillon og lad det kog 12 min.
3. Sluk og lad den stå på blusset i 10 min.
4. Bland alt med den kolde bulgur.
5. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Pynt:
1. Rist pistacenødderne på en tør pande.
2. Overhæld dem med soya og honning og glaser dem på panden.
3. Læg dem på bagepapir og skil dem ad med to gafler.