Print denne opskrift
Opskriftnavn:Hindbærroulade
Personer / antal:18 stk.
Billede:
Ingredienser:4 æggehvider
------
4 æggeblommer
2½ dl flormelis
------
1 tsk. citronsaft
1 dl mel
½ dl kartoffelmel    

Fyld:
2 bl. husblas
------
2½ dl piskefløde
------
200 g hindbær
3 spsk. sukker
------
2 spsk. smeltet smør
Sigtet flormelis









Fremgangsmåde:1. Pisk æggehviderne stive.
2. Pisk æggeblommer og sukker.
3. Bland alt forsigtigt sammen.
4. Bag på bagepapir ca. 15 min. ved 200 grader.
5. Udblød husblasen i koldt vand 5 min.
6. Pisk fløden og tilsæt smeltet husblas.
7. Tilsæt hindbær.
8. Rul den kolde roulade med fyldet.
9. Pynt rouladen med smør og flormelis.