Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Tærte med forårsløg
Personer / antal:
3 personer
Billede:
Ingredienser:
Dejen:
100 g koldt smør
175 g hvedemel
------
1½ spsk vand
Fyldet:
1 æg
1 dl mælk
¾ tsk groft salt
------
5 forårsløg i tynde ringe
100 g revet ost
½ tsk tørret oregano
Tilbehør:
1 icebergsalat
Spegeskinke
Fremgangsmåde:
Dejen:
1. Smulder smørret i melet til blandingen ligner revet ost. 2. Tilsæt vand ælt dejen sammen.
3. Tryk dejen ud i et tærtefad.
4. Stil tærtebunden i køleskabet mindst ½ time.
5. Prik bunden med en gaffel.
6. Forbag tærtebunden i ovnen 15 min. ved 200°.
Fyldet:
1. Pisk æg, mælk og salt sammen.
2. Vend forårsløg, ost og oregano i æggeblandingen.
3. Fordel fyldet i den forbagte bund.
4. Bag tærten færdig ca. ½ time ved 200°.
Server tærten sammen med salat og spegeskinke.