Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mørbradbøffer med dijonsovs
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 svinemørbrad
25 g smør

Sovs:
2 skalotteløg
5 dl bouillon
------
1½ dl piskefløde
1-2 spsk. dijonsennep
1/2 tsk. sukker
Salt og  peber

Tilbehør:
Gulerødder kogt med smør, timian og vand
Kartofler
Fremgangsmåde:1. Mørbraden afpudses og skæres til bøffer.
2. Steg bøfferne og drys med salt og peber.

Sovsen:
1. Hak løgene fint.
2. Kog dem i boullion.
3. Hæld piskefløden på og kog til sovsen er tyk.
4. Tag gryden af blusset og pisk dijonsennep i.

NB!  Saucen må ikke koge, når der er kommet sennep i, så bliver den bitter.

5. Smag til med sukker, salt og peber.