Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pirogger med tun
Personer / antal:8 stk.
Billede:
Ingredienser:25 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. salt
3 spsk. olie
1 dl groft mel
cirka 5 dl hvedemel

Fyld:
100 g spinat
------
150 g tun
------
1 æg
100 g revet ost
2 spsk. fintklippet purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Gæren udrøres i lunkent vand.
2. Resten blandes i (hold mel tilbage).
3. Rulles ud til 8 cirkler.
4. Fyldet lægges på den ene halvdel af dejen.
5. Læg den anden halvdelen over fyldet og klem til i kanten.
6. Pensl evt. med lidt af ægget.
7. Sættes i kold ovn og bages ca. 30 min. ved 200 grader.

Fyldet:
1. Damp spinaten i lidt vand med salt 2 min.
2. Hæld den til afdrypning i en sigte.
3. Lad tunen dryppe af i en sigte.
4. Bland det hele, gem evt. lidt af ægget til pensling.

N.B.
Hvis du laver dejen med foodprocessor, så regulerer du med vandet.