Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pirogger med oksekød
Personer / antal:8 stk.
Billede:
Ingredienser:25 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. salt
3 spsk. olie
1 dl groft mel
cirka 5 dl hvedemel

Fyld:
1½ hakket løg
1 spsk. olie
------
250 g hakket oksekød
------
½ pk. bønnespirer
1 tsk. salt
½ dl sød chilisovs
1 fed hakket hvidløg
Fremgangsmåde:1. Gæren udrøres i lunkent vand.
2. Resten blandes i (hold mel tilbage).
3. Rulles ud til 8 cirkler.
4. Fyldet lægges på den ene halvdel af dejen.
5. Læg den anden halvdelen over fyldet og klem til i kanten.
6. Pensl evt. med lidt af ægget.
7. Sættes i kold ovn og bages ca. 30 min. ved 200 grader.

Fyldet:
1. Svits løget i olien.
2. Tilsæt kødet og lad det stege 15 min.
3. Bland resten i og lad det stege 10 min. mere.

N.B.
Hvis du laver dejen med foodprocessor, så regulerer du med vandet.