Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pirogger med grønsager og ost
Personer / antal:8 stk.
Billede:
Ingredienser:25 g gær
2 dl lunkent vand
1 tsk. salt
3 spsk. olie
1 dl groft mel
cirka 5 dl hvedemel

Fyld:
250 g rensede champignon i skiver
------
1 spsk. olie
------
2 groftrevne gulerødder
1 lille hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 tsk. oregano
Salt og peber
------
100 g Feta eller Fetina
Fremgangsmåde:1. Gæren udrøres i lunkent vand.
2. Resten blandes i (hold mel tilbage).
3. Rulles ud til 8 cirkler.
4. Fyldet lægges på den ene halvdel af dejen.
5. Læg den anden halvdelen over fyldet og klem til i kanten.
6. Pensl evt. med lidt af ægget.
7. Sættes i kold ovn og bages ca. 30 min. ved 200 grader.

Fyldet:
1. Svits svampene på en tør pande.
2. Når de afgiver væde tilsættes olien.
3. Tilsæt resten undtagen osten og lad det stege 5 min.
4. Bland osten i efter panden er taget af blusset.