Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lammepaté à la Annette
Billede:
Ingredienser:500 g lammebryst
500 g svinelever
125 g magert svinebryst
------
3 æg
4 spsk. mel
------
1 fed hvidløg
1 lille løg
4 skalotteløg
------
20 g smør
------
1 bdt. hakket persille
1 tsk. timian
1/4 tsk. salvie
1½ spsk. salt
1 tsk. peber
1/4 tsk. fintrevet muskat
------
1 pakke bacon til formen
Fremgangsmåde:1. Lammekød, svinelever og flæsk hakkes to gange gennem kødhakkemaskinen.
2. Rør en fars af kødet, æg og mel.
3. Løgene pilles og hakkes fint.
4. Svits løgene i smør til de er klare.
5. Rør de svitsede løg og resten undtagen baconen i farsen.
6. Beklæd en form med baconskiver, fordel farsen heri.
7. Fold evt. baconstykkerne hen over farsen.
8. Bag farsen i ovnen ved 175 grader ca. 1½ time.
9. Efter bagningen lægges et let pres over pateen.

Server pateen kold med f.eks. lidt sky og rødløgsringe.