Print denne opskrift
Opskriftnavn:Tomatsuppe à la Connie
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 rødløg
2 porrer
2 gulerødder
4 friske tomater
------
2 spsk. olie
------
2 dåser flåede tomater
½ l bouillon
------
1 dl fløde

Smag til med:
Salt, peber, basilikum, cayennepeber og karry.

Tilbehør:
Creme fraiche
Hakket persille
Fremgangsmåde:1. Grønsagerne renses og deles i mindre stykker.
2. Svitses i lidt olivenolie.
3. Resten tilsættes og suppen koger til alt er meget mørt.
4. Blend grønsagerne.
5. Hæld alt tilbage i gryden og rund tilsidst af med fløden.

Det er vigtigt at du giver dig god tid til at smage suppen til, den må gerne være lidt stærk.

Server suppen med brød, creme fraiche og hakket persille.