Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svampelasagne
Personer / antal:3 personer
Billede:
Ingredienser:Svampesovs:
2 spsk. olie
1 fed knust hvidløg
2 finthakkede løg
------
400 g svampe i skiver gerne forskellige
------
2 dl portvin
------
2½ dl piskefløde
------
125 g lasangeplader
1 dl revet parmasanost

Fremgangsmåde:1. Svits løg og hvidløg på en pande.
2. Brun svampene uden fedtstof til væden er fordampet.
3. Tilsæt portvin og lad det koge ind.
4. Hæld fløden på og lad det koge 5 min.
5. Kog evt. lasangepladerne 2 min.
6. Læg et tyndt lag sovs i bunden at et ildfast fad.
7. Læg et lag lasagneplader og drys med osten.
8. Herpå et lag svampesovs.
9. Dette gentages endnu en gang.
10. Slut med sovs og revet ost.
11. Bag lasagnen i ovnen ca. 30 min. ved 200 grader