Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllingelevercreme
Billede:
Ingredienser:200 g kyllingelever
1½ dl rødvin
1 laubærblad
½ tsk. enebær
------
2 spsk. olivenolie
------
1 stilk bladselleri
1 lille løg
1 gulerod
------
2 spsk. tomatpuré
------
½ usprøjtet citron, saft og skal
1 spsk. kapers
½ bdt. bredbladet persille
------
2 spsk. smør
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Mariner leveren med laubærblad, enebær og rødvin til næste dag.
2. Alle grønsager hakkes meget fint.
3. Grønsagerne svitses i fedtstoffet.
4. Den aftørrede lever brunes derefter.
5. Tilsæt tomatpuré og og marinade.
6. Lad det koge 8 min.
7. Smag til med salt, peber, citronsaft og citronskal.
8. Persille, kapers og levercreme pureres i blenderen.
9. Smør tilsættes og det smages igen til med salt og peber.