Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kinesisk sur-sød svinekødsgryde
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
400 g skært svinekød
4 spsk jordnøddeolie
------
Salt og peber
3 dl bouillon
------
2 røde peberfrugt i tern
2 finthakkede løg
1 fed hvidløg
1 tsk revet ingefær
1 lille dåse ananas
------
1½ spsk riseddike
2 spsk tomatpuré
2 spsk sukker
------
2 spsk maizena
4 spsk soja
Fremgangsmåde:
1. Kødet skæres i strimler.
2. Kødet svitses i olien.
3. Salt, peber og boullion tilsættes.
4. Lad kødet koger ca. 5 min.
5. Peberfrugt, løg, hvidløg, ingefær og ananas tilsættes og steger med 3 min.
6. Smag til med riseddike, tomatpuré og sukker.
7. Rør en jævning af soja og maizena. Tilsæt til retten og lad det koge 2 min.
Server retten med løse ris.