Print denne opskrift
Opskriftnavn:Paella
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:2 kyllinger
½ dl olie
Paprika
Salt
Peber
------
2 finthakkede løg
4 fed hvidløg
4 peberfrugt i strimler
1 ds. flåede tomater
Salt og peber
2 tsk. cayennepeber
2 tsk. safran
8 dl ris
16 dl bouillon
--------
8 jomfruhummer
1 kg blåmuslinger
200 g rejer
500 g ærter
Saften af en citron

Pynt:                      
4 spk. hakket persille
2 citroner i både

NB! Brug gerne Risotto ris, de klistre godt.
Fremgangsmåde:1. Kyllingen renses og deles i 8 stykker.
2. Steges i ovnen ca. 45 min. ved 200 gr.
3. Løg, hvidløg og peberfrugt svitses.
4. Tomater og krydderier tilsættes.
5. Ris og bouillon hældes i og lad det koge ca. 30 min.
6. Væden fra kyllingerne tilsættes risen.

Skaldyrene tilberedes hvis de er rå, ellers tøes de kun op.
Kyllingestykkerne, skaldyr og citronbåde lægges ovenpå risene og der drysses med persille.

Server Paellaen i en dyb pande eller i et halvdybt fad med brød.