Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rødspættefilet med rødløgschutney
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:8 rødspættefiletter
------
1 æg
Rasp
Salt og peber
------
30 g smør

Rødløgschutney:
400 g rødløg
1 fed hakket hvidløg
20 g smør
------
1 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
4 spsk. rødvinseddike
2 spsk. sukker

Pynt:
50 g smuttede mandler
50 g kapers
4 kviste frisk dild
Fremgangsmåde:1. Skyl og tør filetterne.
2. Vend dem i sammenpisket æg og rasp.
3. Drys med salt og peber.
4. Steg dem i brunet smør ca. 4 min. på hver side.
5. Skær de rensede løg i tynde både.
6. Svits rødløg og hvidløg i gryde med smør.
7. Tilsæt resten og lad det blive tykt, kog uden låg ca. 20 min.

Server fisken med pillekartofler og løgchutney.
Pynt med smuttede mandler, frisk dild og kapers.