Print denne opskrift
Opskriftnavn:Brasato alla Milanese
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:1 kg oksebryst
2 fed hvidløg
------
3 spsk. olie
50 g smør
------
1 stilk bladselleri
1 lille majroe
1 gulerod
1 løg
4 tomater
------
4 dl rødvin
2½ dl oksebouillon
------
2 hele nelliker
------
Salt
Peber
Muskatnød

Tilbehør:
Kartoffelmos og persille

Fremgangsmåde:1. Rids kødet med en kniv og stik små stykker hvidløg ind i kødet.
2. Brun kødet på alle sider i olien og smørret.
3. Alle grønsagerne renses, tomaterne flåes og alt hakkes fint.
4. Tag kødet op og brun grønsagerne.
5. Kødet lægges tilbage i gryden.
6. Resten tilsættes og alt koges til kødet er mørt ca. 3 timer.
7. Grønsagerne passeres igennem en sigte.
8. Kødet skæres i tynde skiver.
9. Sovsen smages til med krydderier.

Server med kartoffelmos og drys med hakket persille.
Prøv evt. at server retten med polenta