Print denne opskrift
Opskriftnavn:Chili con carne med oksekød i tern
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g mellemskært oksekød i tern
1 spsk olie
------
2 finthakkede løg
4 fed finthakkede hvidløg
1-2 finthakkede chilier
1 ds flåede sherrytomater
------
1 tsk spidskommen
1 tsk karry
2 laurbærblade
1 stang hel kanel
1 tsk koriander
------
1 ds. chilibønner
Fremgangsmåde:1. Brun kødet i en gryde med olien.
2. Tilsæt løg, hvidløg, chili, flåede tomater og vand til det dækker kødet.
3. Bring retten i kog og tilsæt spidskommen, karry, laurbærblade, kanel og koriander.
4. Lad retten koge indtil kødet er mørt, ca. 1½ time.
5. Kom de kogte bønner i og varm dem igennem.
6. Smag til med salt og peber.

Server med groft brød og evt. gratinerede majschips med ost. Se under tilbehør.