Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Italienske mandelkager
Personer / antal:
ca. 50 stk.
Billede:
Ingredienser:
150 g mandler
------
125 g mel
75 g sukker
1 tsk. vanillesukker
½ tsk. bagepulver
------
1 æg
1 æggeblomme
------
æggehvide til pensling
Fremgangsmåde:
1. Tag 75 g mandler fra.
2. Resten males groft og blandes med mel, sukker vanillesukker og bagepulver.
3. Tilsæt æg og æggeblomme og ælt alt sammen med de hele mandler.
4. Tril tre pølser af dejen. De skal være ca. 22 cm lange.
5. Pensl dem med æggehvide og bag dem i den 200° varme ovn i 20-25 minutter.
6. Derefter skæres dejpølserne i 1 cm tykke skrå skiver, der lægges tæt sammen på bagepladen.
7. Bag nu mandelkagerne igen i den 100-125° varme ovn i ¾-1 time, til de er helt tørre.
8. Lad dem køle af på en bagerist.