Print denne opskrift
Opskriftnavn:Oksekød med grøn peber og peanuts
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:200 g oksekød i tynde strimler
2 æggehvider
2 spsk. maizena
Salt og peber
------
3 spsk. vindruekerneolie
------
4 spsk. vand
1 spsk. tør sherry
1 spsk. soja
1 hakket skalotteløg
Lidt fintrevet ingefær
------
1 finthakket hvidløgsfed
Tørret chili
5 marksvampe
1 grøn peberfrugt skåret i tern
2 forårsløg i tynde strimler
------
20 g ristede peanuts

Løse ris

Fremgangsmåde:1. Bland oksekødet med æggehvider og maizena, salt og peber.
2. Steg kødet gyldent i hed olie på alle sider.
3. Tilsæt nu vand, sherry, soja, skalotteløg, ingefær og lad det simre.
4. På en anden pande ristes hvidløg, svampe, forårsløg og peberfrugt og chili.
5. Bland det hele og server straks med ristede peanuts på toppen.

Tilbehør løse ris.