Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Butterdej med svampe og kammuslinger
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
Butterdejsskål:
4 stk. butterdej tøet op
Fyld:
125 g svampe brug evt. tørrede svampe
2 dl hvidvin
------
2 dl piskefløde
Salt og peber
------
200 g kammuslinger
Fremgangsmåde:
1. Rul dejen let ud og udstik 4 runde bunde.
2. Udstik 4 ringe til kanten.
3. Pensl med vand og læg ringene på bundene.
NB! Har du tid og lyst så flet et låg til "skålene".
4. Kog de skivede svampe i hvidvin.
5. Tilsæt piskefløde, salt og peber og lad det blive tykt.
6. Svits muslingerne i smør med lidt chili.
7. Bland fyldet og smag det til.
8. Server det i de lune butterdejsskåle "Bouchées".
Pynt med babysalat og lakserogn.