Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Pistaciekager
Personer / antal:
40 stk.
Billede:
Ingredienser:
250 g mel
200 g smør
------
100 g flormelis
2 æggeblommer
Fyld:
125 g pistacie marcipan
Glasur:
1 æggehvide evt. past.
100 g flormelis
------
Pistaciekerner
Fremgangsmåde:
1. Smulder smørret i melet.
2. Tilsæt flormelis og æggeblommer.
3. Sæt dejen koldt 30 min.
4. Rul dejen ud og udstik runde kager.
5. Læg en klat pistaciemarcipan på hver anden kage.
6. Læg en uden marcipan ovenpå.
7. Klem kagerne sammen i kanten med en gaffel.
8. Bag kagerne ved 200 grader ca. 12. min.
9. Pynt de kolde kager med glasur og pistacekerner.
Vi har ikke pyntet med glasur, men det ser pænt ud og smager godt!