Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fragilitéis à la Laila
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:100 g nødder
4 æggehvider
200 g sukker


Fyld:

4 æggeblommer evt. past.
80 g sukker
------
2 spsk. pulverkaffe
50 g mørk chokolade
3 spsk. vand
evt. ½ dl cognac
20 g smør
------
4 æggehvider evt. past.
------
2 dl piskefløde





Fremgangsmåde:1. Hak nødderne fint.
2. Pisk hviderne.
3. Pisk sukkeret i.
4. Vend nødderne i.
5. Bred dejen ud på bagepapir. De to bunde skal have samme størrelse som din springform ca. 22 cm.
6. Bages på nederste rille ved 150 grader i ca. 45 min.

Fyld:

1. Æggeblommerne piskes med sukkeret.
2. Det kogende vand blandes med kaffen.
3. Chokoladen smeltes og blandes med smør og cognac.
4. Vend kaffe og chokoladeblanding i æggeblommerne.
5. Pisk æggehviderne.
6. Pisk flødeskummet.
7. Alt vendes i æggemassen.

Sammenlægning:

1. Læg en bund i springformen.
2. Fordel fyldet på bunden.
3. Læg øverste bund på.
4. Sæt kagen mindst 5 timer i fryseren.

Ved serveringen pyntes med flormelis.