Print denne opskrift
Opskriftnavn:Skaldyrssuppe med karry som Niels laver den!
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:16 kammuslinger (ca. 300 g)
400 g store rejer uden skal
1 spsk smør
1 knivspids safrantråde
2 små røde tørrede chilipebere
------
1 glas hvidvin
3 dl Karolines Køkken piskefløde
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
------
2 liter Karoline's Orientalsk Karrysuppe

Pynt:
8 kogte jomfruhummere
2 spsk groft hakket, frisk koriander






Fremgangsmåde:1. Hvis skaldyrene er frosne, tøes de op i en sigte.
2. Hæld dem til afdrypning i en sigte.
3. Svits kammuslinger i smørretmed safran 1 min. og tilsæt rejer.
4. Skru lidt op for varmen, tilsæt smuldret chili.
5. Hæld hvidvin på panden.
6. Tilsæt fløde og kog et øjeblik, til stuvningen tykner.
7. Smag til med salt og peber.
8. Varm suppen som angivet på emballagen.
9. Fordel skaldyrsstuvningen i varme tallerkener og hæld den varme suppe over.
8. Pynt suppen og server straks med lune flutes.