Print denne opskrift
Opskriftnavn:Stor fiskesandwich
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:3 ds. tun i vand
------
3 dl creme fraiche
1 dl mayonnaise
------
1 rødløg
3 hårdkogte æg
3 spsk Kalles kaviar
1 bdt. dild
------
Salt og peber
------
24 skiver sanwichbrød

Pynt:
1 dl mayonnaise
3 dl creme fraiche
------
3 håndfulde krølsalat
------
500 g rejer
16 cherrytomater
2 citron
Fremgangsmåde:1. Hæld væden fra tunen og findel den med en gaffel.
2. Rør creme fraiche, mayonnaise og tun sammen.
3. Vend finthakket løg, hakket æg, kaviar og fintklippet dild i.
4. Smag til med salt og peber.
5. Skær skorpen af brødet.
6. Læg 8 skiver brød i en form beklædt med film.
7. Fordel ½ af fyldet på brødet.
8. Læg endnu et lag brød og ½ af fyldet.
9. Slut med et lag brød.
10.Pak ind i film og sæt det i køleskabet under pres til næste dag.
11. Anret det hele med et lag af cremefraiche rørt med mayonnaise.
12. Pynt kanten med fintsnittet salat.
13. Pynt overfladen med rejer og tomater.
14. Server med citronbåde.