Print denne opskrift
Opskriftnavn:Havtaskekæber i ovn
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g havtaskekæber
1 løg i både
4 tomater i skiver
2 peberfrugt i strimler
1 hakket hvidløg
8 store rejer
------
1 ds. kokosmælk
------
3 limefrugter
Salt og peber

Pynt:
8 kogte muslinger
Lidt havtang eller frisk koriander

Æblevinaigrette:

1 fintsnittet rød chili
1 æble i små tern
3 fintsnittede forårsløg
Saften af 3 limefrugter
1 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde:1. Læg de rensede og findelte grønsager i et ildfast fad.
2. Læg hvataskekæberne og rejer på.
3. Varm kokosmælken op tilsæt limesaft og smag til med salt og peber.
4. Hæld blandingen over fisk og grønsager.
5. Sæt fadet i ovnen 30 min. ved 200 grader.
6. Pynt den færdige ret med kogte muslinger og lidt tang eller friske koriander.

Server retten med Jasminris og Æblevinaigrette