Print denne opskrift
Opskriftnavn:Oksemørbrad med græske kartofler
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:600 g okse­mør­brad i 4 bøffer
10 g smør
1 spsk. olie

Sovs:
1/2 dl oliven­olie
2 hak­kede løg
2 fed hvid­løg
------
2 røde peber­frugt
------
2 spsk. cherry­eddike
------
50 g smut­tede mandler
8 tomater
2 chili uden kærner
------
Salt og peber


Fremgangsmåde:Sovsen laves først:
1.  Svits hakket løg og knust hvidløg i en gryde.
2.  Kom hakket rød peber i og steg 5 min.
3.  Tilsæt cherryeddike og kog den helt væk.
4.  Tilsæt hakkede tomaterne, mand­ler og fintsnittet chili.
5.  Lad det koge uden låg 10 min.
6.  Smag til med salt og peber.
7.  Køl sovsen af og blend den.

Steg bøfferne:
1. Krydr hver bøf med salt og peber.
2. Steg dem i fedtstoffet ca. 6-8 minutter.

Server nu bøfferne med lidt sauce ved siden af, Tatziki og græske kartofler.