Print denne opskrift
Opskriftnavn:Sommerlagkage
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:Bunde:
125 g æggehvider
------
125 g sukker
125 g flormelis
------
125 g mandler blendet til mel
50 g mel

Fyld:
2 dl piskefløde
100 g hvid chokolade
------
150 g rabarber
75 g sukker
1 tsk maizena
2 spsk. vand
------
1 bakke jordbær
Fremgangsmåde:1. Pisk æggehviderne stive.
2. Pisk sukker og flormelis i.
3. Vend mandler og mel i dejen.
4. Del dejen i to og bag de to bunde ved 175 grader ca. 12
min.
4. Kog fløden og chokoladen til chokoladen er smeltet.
5. Sæt flødeblandingen i køleskab. når den skal bruges
piskes den stiv.
6. Kog rabarber med sukker, maizena og vand.

En time før kagen skal spises læggges den sammen:
Første bund, hele jordbær, Chokoladeflødeskummet blandet
med rabarberkompot og derefter den sidste bund.