Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllingesuppe med nudler
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:300 g kyllingebryst med ben
------
1 l vand
1 tsk. salt
3 peberkorn
1 løg i både

Fyld:
1 dl suppenudler
------
2 pasteuriserede æggeblommer
½ citron
------
Salt
Peber

Pynt:
Hakket persille
Fremgangsmåde:1. Skyl kyllingestykkerne.
2. Læg dem i en gryde med vand, salt, peber og løg.
3. Lad det hele koge under låg ca. 20 min.

NB! Skum suppen med en hulske

Kyllingerne er færdige når de er helt hvide ved benet.

4. Si suppen og kog nudlerne i suppen.
5. Fjern skind og ben og del kyllingestykkerne i små stykker.
6. Pisk æggeblommerne med citronsaft.
7. Tilsæt 2 dl varm suppe under piskning.
8. Det hele hældes tilbage i gryden under piskning.

NB! Suppen må ikke boble.

9. Smag til med salt og peber.

Server med kyllingestykkerne og hakket persille.