Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kalveinderlår i marsala som Mette laver den!
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:8 tynde skiver kalveinderlår
Salt og Peber
------
2 spsk smør
------
Salt og peber
------
2 dl marsala

Salat med kartofler og spinat:
2 citroner
1 helt hvidløg
------
1 dl olie
Salt
Peber
------
1 bakke frisk skyllet babyspinat





Fremgangsmåde: NB! Start med salaten den tager længst tid.

1. Kog nye kartofler til de er knapt mører. (aldente)
2. Bag citroner og hvidløg i ovnen ca. 1 time ved 200 grader.
3. Indmaden fra citroner og hvidløg presses ud.
4. I denne masse tilsættes olie lidt af gangen (som om du skal lave mayonnaise se under smørrebrød).
5. Smag til med salt og peber.
4. Alt sættes koldt og blandes lige før serveringen.

Kødretten:
1. Kryder kødskiverne med salt og peber.
2. Brun kødet i smør på begge sider ½-1 minut på hver side.
3. Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.
4. Kog panden af med marsala.
5. Hæld saucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 6-8 min.

NB! Nye gulerødder med timian ville været rigtig god hertil!