Print denne opskrift
Opskriftnavn:Nem appelsinkage
Ingredienser:
150 g. smør
200 g. sukker
2 æg
reven skal af en appelsin
1 dl. appelsinsaft
3-4 spsk. god appelsinmarmelade
180 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
PYNT:
Flormelis og reven eller syltet appelsinskal

Fremgangsmåde:1. Rør smør og sukker skummende, tilsæt æggene et ad gangen
og bland reven appelsinskal og appelsinsaft i dejen sammen
med marmeladen.
2. Bland mel og bagepulver, vend blandingen i dejen og kom
denne i en velsmurt, raspstrøet form (16-18 cm. I diameter)
3. Bag den straks i ovnen ved 175 i ca. 40 minutter.
4. Lad kagen afkøle på en bagerist, sigt flormelis over den
og drys med appelsinskal – eller lav en glasur af
flormelis, appelsinsaft og reven appelsinskal.