Print denne opskrift
Opskriftnavn:Orange-nødde chokoladekage (Bettinas)
Billede:
Ingredienser:300 g smør
500 g sukker
------
4 æg
------
350 g mel
75 g kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1½ dl. mælk
------
1 dl kogende vand
------
Reven skal og saft af en stor appelsin
75 g hakket mørk chokolade

PYNT:
1 kop grofthakkede nøddekerner
Perlemelis

Fremgangsmåde:1. Smørret røres med sukkeret.
2. Æggene tilsættes.
3. Det sigtede mel, vanille, bagepulver og kakao røres i
skiftevis med mælken.
4. Halvdelen af nødderne, hakket chokolade samt skal af
appelsinen tilsættes.
5. Til sidst det kogende vand.
6. Dejen fordeles i en lille bradepande med bagepapir i.
7. Drysses med perlemelis og hakkede nødder.
8. Bages i ca. 1 time ved 175 grader.