Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kylling med ingefær, citron og hvidløg
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
1 kylling
------
50 g frisk ingefær
4 fed hvidløg
½ dl citronsaft
------
1 dl vand
------
1 dl piskefløde
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Rens og skyl kyllingen omhyggeligt og del den i 8 stykker.
2. Læg delene i et ildfast fad.
3. Ingefær og hvidløg blendes.
4. Tilsæt citronsaft.
5. Hæld blandingen over kyllingestykkerne.
6. Sættes i ovnen ca. 1 time ved 200 grader.
7. Tilsæt 1 dl vand efter 20 min.
8. Når kyllingen er færdig hældes væden i en gryde og jævnes med piskefløden.
Server kyllingen med nye kartofler og agurkesalat.