Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Mørksejkrebinetter med persillesovs
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
400 g mørksejfileter
------
1 æg
2 spsk. rasp
Salt
Peber
------
1 dl rasp
------
3 spsk. rapsolie
Persillesovs:
5 dl mælk
2 spsk. majsstivelse
Salt
Peber
------
1 bdt. persille
Tilbehør:
Aspargeskartofler
1 spidskål
2 bdt. forårsløg
Fremgangsmåde:
1. Hak fisken med en skarp kniv i små tern.
2. Bland fisken i en skål med æg, rasp, salt og peber.
3. Form fisken til 4 krebinetter og vend dem i raspen.
4. Steg krebinetterne i olien ca. 4 min. på hver side.
Persillesovsen:
1. Pisk mælk og majsstivelse sammen i en gryde og kog den til den er tyk.
2. Tilsæt salt, peber og hakket persille.
NB! Sovsen må ikke koge efter du har tilsat persillen!
Grønsagerne der er skåret i store stykker og koges 3 min. i letsaltet vand
Server retten med de kogte grønsager og kartofler.
Ønsker du en mere traditionel persillesovs? Se under tilbehør.