Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kål i wok
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g broccoli
------
8 rosenkål
------
1 æble
------
¼ savoykål
1 spsk. friskrevet ingefær
------
1-2 spsk. rapsolie
½ spsk. karry
------
½ ds.kokosmælk
------
Salt

Fremgangsmåde:1. Skyl broccolien og skær broccolien ud i små buketter.
2. Skær broccolistilken i ½ cm tykke skiver.
3. Skyl rosenkålen og fjern de yderste blade. Del hvert rosenkål i 4 både.
4. Skyl æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i 1 cm store terninger.
5. Skyl savojkålen og skær den i ½ cm tykke strimler.
6. Skræl og riv ingefæren.
7. Kom olien i en wok. Varm olien op.
8. Kom broccoli-buketter og broccoli-stilke i wokken. Svits i 1 minut.
9. Kom rosenkålen i wokken. Svits i 1 minut.
10. Kom æbleterningerne i wokken. Svits i 1 minut.
11. Kom savojkål og ingefær i wokken. Svits i 1 minut.
12. Drys karry i wokken og rør.
13. Hæld kokosmælk i wokken. Rør.
14. Lad retten simre i 4-5 minutter, indtil broccolien er mør, men ikke alt for blød.
15. Smag retten til med salt.

Server med løse ris eller som tilbehør.