Print denne opskrift
Opskriftnavn:Italienske kødboller med pesto og parmasanost
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g hakket oksekød
1 dl rasp
1 æg
1 spsk. finthakket parmasanost
1 fed presset hvidløg
1 spsk. grøn pesto
1 spsk. rød rød pesto
½ dl frisk hakket basilikum
1 tsk. salt
Peber
------
2 spsk. olie
------
2 dl tomatpuré
Fremgangsmåde:1. Rør alt til farsen sammen.
2. Farsen formes til aflange boller på ca. 6 cm.
3. Læg bollerne i et ildfast fad.
4. Dryp dem med olie.
5. Hæld tomatpuré over.

NB! det skal ikke være konc. tomatpuré men gerne en god kvalitet.

6. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 30 min.

Server med pasta, brød eller evt. bulgursalat.