Print denne opskrift
Opskriftnavn:Butterdejstrekanter med spinat
Personer / antal:12 stk.
Billede:
Ingredienser:1 pakke frosne butterdejsplader
------
½ hakket løg
1 fed knust hvidløg
1 spsk. olie
------
½ æg
1/4 pakke helbladet spinat
------
Lidt æg til pensling
Fremgangsmåde:1. Skær butterdejspladerne over i halve.
2. Rul dem evt. lidt ud.
3. Svits løg og hvidløg i en gryde.
4. Bland æg og spinat i løgene, gryden skal være taget af blusset.
5. Læg spinatblandingen på butterdejen.
6. Pensl kanten med vand og fold dejen sammen til trekanter.
7. Tryk trekanterne i de sammenlagte kanter med en gaffel.
8. Pensl med sammenpisket æg.
9. Bag trekanterne ca. 30 min. ved 200 grader.

Smager dejligt til kogt laks.