Print denne opskrift
Opskriftnavn:Porretærte med rejer i filodej
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:1/4 pakke filodej
------
1 ½ porre
1 spsk. olie
------
125 g rejer
1 spsk tranebær
------
6 æg
1 ½ dl mælk
------
1 tsk chilidressing
Salt og peber


Tomater til pynt

Fremgangsmåde:1. Den frosne dej tages ud af pakken.
2. Læg dejen til optøning på køkkenbordet dækket med film. Eller læg den dagen før i køleskabet.
3. Dejen bredes forsigtigt ud.
4. Smør en tærteform med lidt olie og læg så 2-3 lag af filodejen over i formen.
5. Klip kanterne til og læg det afklippede ned i bunden af tærten.
6. Porrene renses og skæres i tynde ringe.
7. Svits dem på en pande.
8. Tilsæt rejer og tranebær.
9. Smag til med salt, peber og chilidressing.
9. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt porrerblandingen.
11. Hæld fyldet i tærtefadet.

Bages ca. 25 min. ved 200 grader.